TargetPay

0900 nummer: Documentatie

Hieronder vindt u alle relevante technische beschrijvingen voor het gebruik van 0900-nummers. Om hiermee aan de slag te kunnen heeft u technische kennis nodig. Heeft u zelf geen technische kennis en ook geen programmeur om u hiermee te helpen, kijk dan bij de kant-en-klaar modules.

  • 0900 - Pay per Call (Standaard)
    Dit document beschrijft hoe u een 'per gesprek' lijn kunt inzetten. Hierbij wordt een code op het scherm getoond en de beller voert deze in op zijn telefoon tijdens het bellen.
    Ideaal voor: snel afrekenen

  • 0900 - Pay per Call (Pincodelijn)
    Dit document beschrijft hoe u een 'per gesprek' lijn kunt inzetten. Hierbij wordt de klant direct gevraagd te bellen. Tijdens het gesprek wordt een code opgelezen die op de website ingevuld moet worden.
    Ideaal voor: wanneer u ook Premium SMS inzet voor afrekenen, dit werkt met hetzelfde principe.

  • 0900 - Pay per Minute
    Dit document beschrijft hoe u een 'per minuut' lijn kunt inzetten. Hierbij wordt een code op het scherm getoond en de beller voert deze in op zijn telefoon tijdens het bellen. De belduur van het gesprek ligt vast, dus de gebruiker rekent hetzelfde bedrag af.
    Ideaal voor: flexibel afrekenen.

  • 0900 - Pay per Use
    Dit document beschrijft hoe u een 'per minuut' lijn kunt inzetten. Hierbij wordt een code op het scherm getoond en de beller voert deze in op zijn telefoon tijdens het bellen. De belduur van het gesprek ligt niet vast, de gebruiker kan de dienst gebruiken zolang hij of zij aan het bellen is met de betaallijn.
    Ideaal voor: diensten die per tijd afgerekend worden zoals webcamsites of adviesdiensten.

    Voorbeeld classes voor PHP
    Voor PHP 5 (en hoger) hebben we een aantal voorbeeld classes ontwikkeld. Hiermee integreert u alle betaalwijzen van TargetPay zeer eenvoudig in uw website. U hoeft de bestanden alleen maar te uploaden op uw server. Een uitgebreide handleiding is bijgesloten in het ZIP bestand.
    U download het pakket via de volgende link: TargetPayExampleClasses.zip