TargetPay

Bancontact

Bancontact van Banksys is een populair betaalsysteem in BelgiŽ. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw klant voert zijn banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar.

Waarom Bancontact via TargetPay?

  • U betaalt geen aansluitkosten of maandkosten
  • TargetPay heeft zeer scherpe tarieven voor Bancontact
  • Inbouwen is eenvoudig, ook zonder technische kennis
  • U heeft alle relevante betaalmethoden voor grotere bedragen in de Benelux overzichtelijk onder ťťn account
Direct van start met Bancontact...
Als u technische kennis of een eigen programmeur heeft, kunt u gebruik maken van de technische koppeling (API). Heeft u geen technische kennis in huis, dan kunt u ook het standaard betaalscherm van TargetPay inzetten voor bijvoorbeeld betaalde downloads, donaties en betaalde website toegang. Kijk daarvoor bij de kant-en-klaar modules.

Heeft u meer dan 500 transacties per maand?
Neemt u dan even contact op met onze sales afdeling. We kunnen u dan een nog scherper aanbod bieden!

KvK inschrijving (of gelijkwaardig) verplicht
Alle acceptanten van Bancontact dienen een inschrijving bij de Kamer van Koophandel te hebben of een gelijkwaardige buitenlandse variant. Het is tevens noodzakelijk om uw bedrijfsgegevens en URL van de website in te vullen. Daarnaast dient een kopie van uw legitimatiebewijs in ons bezit te zijn. Deze kunt u mailen naar finance@targetmedia.nl onder vermelding van uw accountnaam.

Wanneer u niet in Nederland gevestigd bent is het sinds 26 april 2012 ook weer mogelijk om Bancontact aan te bieden. TargetMedia is geregistreerd als betaalinstelling op basis van de Wet op het FinanciŽel toezicht: Bekijk het register.

De volgende banken ondersteunen momenteel Bancontact:

      

Belangrijkste kenmerken:

Samen met iDEAL 99% dekking Benelux
Geen aansluit- of maandkosten
Hoge uitbetaling
Gratis wekelijkse uitbetalingVeilig betalen met TargetPay
TargetPay is gecertificeerd als (Collecting) Payment Service Provider door Currence voor iDEAL. TargetPay maakt gebruik van de laatste beveiligingstechnieken. Bovendien zijn uw betalingen altijd gezekerd via een Stichting Derdengelden, zoals ook gebruikelijk bij bijvoorbeeld uw notaris.
Meer over veilig betalen bij TargetPay...