TargetPay

SOFORT Banking: Hoe werkt het?

Een SOFORT Banking betaling is in feite een bankoverboeking, zoals die normaal ook via internetbankieren gemaakt wordt. Het voordeel aan SOFORT Banking is dat het overkoepelend werkt voor meerdere beschikbare landen. Dit betekent dat een gebruiker kan selecteren uit welk land hij of zij komt en dan de betaling kan voltrekken, los van internationale problemen. De webwinkel ontvangt een signaal dat de overboeking is klaar gezet. Hieronder ziet u hoe het werkt.

(Belangrijk: Deze voorbeelden en screenshots zijn geschreven op basis van de Duitse gebruiksomgeving. Andere landen kunnen afwijkende schermen hebben).

Stap 1
De klant selecteert het product en kiest de SOFORT Banking betaalmethode in het TargetPay orderscherm. Klik hier om een test transactie te starten.

Stap 1

Stap 2
Dit brengt de klant in de gebruiksomgeving van SOFORT Banking. Hier selecteert de klant uit welk land hij of zij afkomstig is, en vult daarbij het nummer van de te gebruiken bank in. Om dit nummer te achterhalen is een handige zoekfunctie toegevoegd.

Stap 2

Stap 3
Nu komt de klant op het scherm waar ingelogd moet worden op zijn of haar bankgegevens.

Stap 3

Stap 4
Als laatste beveiliging wordt de klant gevraagd om een TAN code in te vullen.

Stap 4
Zodra de klant de TAN code correct heeft ingevuld wordt hij of zij direct teruggestuurd naar de webshop.