TargetPay

iDEAL: Veilig en vertrouwd betalen

Sinds 2005 heeft iDEAL zich bewezen als de betaalstandaard voor online betalingen in Nederland. Al bijna een kwart miljard betalingen werden inmiddels gedaan via iDEAL. iDEAL betekent dat klanten binnen de vertrouwde omgeving van internetbankieren van hun bank betalen voor een bestelling op uw website of webwinkel. Dit werkt zo bij alle 8 grote banken in Nederland.

Niet alleen wordt iDEAL geaccepteerd en gewaardeerd door klanten als betaalwijze, ook bent u verzekerd van uw uitbetaling. Een iDEAL transactie werkt namelijk als een bankoverboeking, die dus ook niet te storneren/terug te boeken is zoals bijvoorbeeld bij Automatische Incasso wel het geval is.

Via TargetPay kunt u iDEAL voor uw website eenvoudig online regelen en opstarten. Wij werken als een zogenaamde "Collecting Payment Service Provider", wat betekent dat we de betalingen faciliteren. We maken het aanbieden van iDEAL niet alleen eenvoudiger voor u, door groter in te kopen kunnen we u ook een scherper tarief aanbieden dan wanneer u rechtstreeks bij een bank iDEAL zou afnemen. Ook kunt u bij ons heel eenvoudig meerdere betaalwijzen tegelijk regelen. Wist u bijvoorbeeld dat BelgiŽ, Duitsland en nog meer Europese landen ook een iDEAL-achtige oplossing bieden?


Waarom iDEAL via TargetPay?
  • U regelt eenvoudig online uw iDEAL betaalmogelijkheid. U hoeft dus niet naar uw bank, er is geen contract nodig en u zit nergens aan vast!
  • Er gelden geen start- of maandkosten
  • Bovendien betaalt u minder dan wanneer u het rechtstreeks via uw bank regelt. Als collectief kan TargetPay namelijk goedkoper inkopen bij de bank en dat voordeel berekenen we aan u door.
  • Inbouwen van iDEAL is zeer eenvoudig, er zijn zelfs diverse kant-en-klaar plugins beschikbaar voor webwinkel pakketten zodat u zonder programmeren direct van start kunt.

Hoe werkt het?
Betalen via iDEAL werkt zeer eenvoudig voor uw klanten. Aan de hand van een aantal screenshots hebben we een demonstratie voor u samengesteld zodat u kunt zien hoe simpel het betalen werkt.


Wat hebben wij van u nodig voor acceptatie?
Om uw account te activeren voor bankbetalingsmethodes waaronder iDEAL hebben wij de volgende gegevens van u nodig:
  • Een volledig ingevuld account, d.w.z. complete bedrijfsgegevens en URL van uw website inclusief vermelding BTW-/KvK-nummer en NAW gegevens
  • Een recent kopie uittreksel KvK, niet ouder dan 3 maanden
  • Een kopie geldige legitimatie van de aandeelhouders c.q. eigenaren
  • Een recent kopie bankafschrift van de zakelijke bankrekening (maximaal 1 maand oud) of een recent kopie printscreen van de zakelijke internetbankieromgeving (maximaal 1 week oud, hierbij dient de inlogdatum zichtbaar te zijn).

      

Belangrijkste kenmerken:

Kost slechts € 0,49 per betaling*
Geen aansluit- of maandkosten
Gratis wekelijkse uitbetaling
Veilig en vertrouwd

Veilig betalen met TargetPay
TargetPay is gecertificeerd als (Collecting) Payment Service Provider door Currence. TargetPay maakt gebruik van de laatste beveiligingstechnieken. Bovendien zijn uw betalingen altijd gezekerd via een Stichting Derdengelden, zoals ook gebruikelijk bij bijvoorbeeld uw notaris.
Meer over veilig betalen bij TargetPay...
Deze gegevens kunt u online invullen en uploaden.
Voor meer informatie omtrent deze vereisten kunt u kijken op onze Compliance pagina.

Ook als u niet in Nederland gevestigd bent is het mogelijk om iDEAL aan te bieden. Wij hebben dan de volgende extra informatie nodig voor acceptatie: - Een kopie van uw inschrijving in een Kamer van Koophandel of vergelijkbaar instituut - Een kopie aandeelhoudersregister - Een kopie bankafschrift waaruit het vestigingsadres blijkt.


Direct van start met iDEAL...
Als u technische kennis of een eigen programmeur heeft, kunt u na goedkeuring gebruik maken van de technische koppeling (API). Heeft u geen technische kennis in huis, dan kunt u ook het standaard betaalscherm van TargetPay inzetten voor bijvoorbeeld betaalde downloads, donaties en betaalde website toegang. Kijk daarvoor bij de kant-en-klaar modules.


Heeft u meer dan 1000 transacties per maand?
Neemt u dan even contact op met onze sales afdeling. We kunnen u dan nog scherper aanbod bieden!

* Heeft u minder dan 10 transacties per dag dan geldt het oude tarief van € 0,70 per transactie. Dit wordt steeds berekend over de laatste 7 dagen.


TargetPay is een dienst van TargetMedia B.V. en is geautoriseerd door De Nederlandsche Bank als betaalinstelling onder de Europese Verordening van de Payment Services Directive/PSD. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het openbaar register van DNB.


De volgende banken ondersteunen momenteel iDEAL: